Nykysirkuksen ammattitaiteilijat suunnittelevat taidenäyttelyn Jenny ja Antti Wihurin kokoelmasta Rovaniemen taidemuseon 30-juhlavuoden kunniaksi. Yksi näyttelyn teoksista on työryhmän esitys, joka liikkuu kuvataiteen keskellä. Esitys on suunniteltu taideteosten herättämiin mielikuviin ja vaikutelmiin.

Esitys on suunniteltu taideteosten herättämiin mielikuviin ja vaikutelmiin
Haje-työryhmän jäseniä yhdistää monitaiteellinen työskentely.
Tanssitaiteilija Marjo Selin, skenografi Riikka Vuorenmaa ja tuottaja Jo30-logo_150.jpgonas Martikainen edustavat rovaniemeläistä Monitaideyhdistys Pistettä. Sirkustaiteilijat Marjo Ylikorva ja Miika Nuutinen sekä runoilija-muusikko Juha Rautio ovat mukana eri puolilla Suomea toimivassa Sirkus- ja musiikkiyhdistys Agit-Cirkissä. 

Kukin työryhmän jäsen poimi Rovaniemen taidemuseon laajasta kokoelmasta itseään koskettavia teoksia. Esityksen hahmo muotoutui samalla yhteensoivaksi kokonaisuudeksi. Esitystaiteiden ammattilaisten on jokaisessa teoksessaan tehtävä ainutkertainen kannanotto ympäröivään tilaan sekä esiintyjän ja kokijan suhteeseen. 3D-teknologoilla valmistettu alumiininen veistokseni Syvyys (2014) on mukana näyttelyssä.